Social

Ziua Națională și aprinderea iluminatului festiv la Sânnicolau Mare

Ziua Națională și aprinderea iluminatului festiv la Sânnicolau Mare

Primăria Sânnicolau Mare continuă tradiția evenimentelor din luna decembrie, adresându-se cetățenilor de toate vârstele, de la cei mici care îl vor întâlni pe Moș Crăciun, iubitorii de colinde, la cei care abia așteaptă iluminatul festiv al orașului sau focul de artificii dintre ani.

Ca de obicei, la Sânnicolau va fi marcată Ziua Națională a României, alături de alte evenimente deja consacrate, precum Întâlnirea antreprenorilor și cea a seniorilor.

Astfel, mâine, 1 Decembrie, de la ora 11.00 va avea loc depunerea de coroane la Monumentul Eroilor din fața școlii gimnaziale Theodor Bucurescu nr.1.

 De la ora 12.00 cetățenii sunt invitați la Servirea tradiționalei rețete de fasole în incinta pieței agroalimentare din Sânnicolau Mare.

Spre seară, începând cu ora 19.00 va fi un eveniment special. Este vorba despre Întâlnirea antreprenorilor sânmiclăușeni, care va avea loc în Sala festivă a Castelului Nako. (Acces pe bază de invitație).

Sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 19.00 va avea loc Aprinderea iluminatului festiv. Punctul de întalnire este zona pietonală a orașului Sânnicolau Mare.

De la ora 14.00 va avea loc Întâlnire de Crăciun cu membrii Asociației Seniorii Sânmiclăușeni la Sala de Sport „Ioan Morar” din Sânnicolau Mare. (Acces pe bază de invitație).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*