Eveniment

Oamenii legii la datorie de 1 Decembrie. Echipaje de poliție patrulează pe străzi

Oamenii legii la datorie de 1 Decembrie. Echipaje de poliție patrulează pe străzi

Oamenii legii la datorie de 1 Decembrie! În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş sunt la datorie. Astfel, aproape 750 de poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 496 sunt de la ordine publică, 128 de la rutieră, 45 de la investigaţii criminale, 34 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Structurile de poliţie transporturi vor patrula în 12 trenuri de călători, precum şi staţiile şi triajele de cale ferată din județ.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*