Administrație

Video + foto: Strada Popa Șapcă, deschisă traficului pe patru benzi. Când se închide șantierul?

Video + foto: Strada Popa Șapcă, deschisă traficului pe patru benzi. Când se închide șantierul?

Strada Popa Șapcă din Timișoara a fost deschisă traficului pe patru benzi. Deschiderea a fost făcută de primarul Nicolae Robu, ieri după-masă, urmând ca restul lucrărilor de efectuat până la închiderea șantierului să se execut până în primăvara anului viitor.

Circulația pe strada Popa Șapcă a fost reluat în urmă cu câteva săptămâni, însă mașinile nu aveau acces decât pe două benzi, câte una pe fiecare sens. Marți, 28 noiembrie 2017, după ora 15:00, primarul Timișoarei s-a deplasat pe strada amintită, care a fost lărgită de la două la patru benzi, pentru a deschide traficul pe toate cele patru benzi, chiar dacă lucrările la această zonă nu sunt finalizate.

”Am promis că vom da drumul la circulație pe tot acest ansamblu: strada Popa Șapcă, pasajul Popa Șapcă, bulevardul Antenei, noul sens giratoriu de lângă Prektiker, respectiv Iulis Mall, bulevardul Antenei, în continuare, până la sensul giratoriu de la Galeria 1, pe patru benzi. Deși vremea nu a fost foarte favorabilă, printr-o mobilizare exemplară a firmei SylcCon Trans, pe care o felicit pentru prestația avută, astăzi, mai devreme decât planifiucasem, dăm drumul circulației pe patru benzi”, a explicat edilul timișorean.

Robu a precizat pentru timișorenii care îl urmăresc pe Facebook, prin intermediul unei întregistrăti video care poate fi urmărită și mai jos (sub galeria foto), că numărul autovehiculelor care tranzitează strada Popa Șapcă ajunge la 1.500, în fiecare pe oră, pe fiecare bandă dintre cele patru.

Chiar dacă până la finalizare lucrărilor mai este mult de lucru, șantierul afectând circulația și pe strada Demetriade, de la intersecția cu strada Baader până la intersecția cu Calea Alexandru Ioan Cuza, executantul nu a oprit lucrările, urmând ca muncitorii să se concentreze pe lucrările rămase. Primarul Timișoarei a explicat că șantierul va fi închis în primăvara anului 2018, atunci când, de altfel, expiră și termenul de execuție al lucrării.

AM PROMIS, AM FĂCUT! ASTĂZI, 28.11.2017, LA ORA 15.00, AM DAT ÎN FOLOSINȚĂ ANSAMBLUL “POPA ȘAPCĂ” PE 4 BENZI, ANSAMBLU CONSTITUIT DIN:• STR. POPA ȘAPCĂ• PASAJUL POPA ȘAPCĂ• B-DUL ANTENEI TRONSONUL PASAJ – NOUL SENS GIRATORIU DE LÂNGĂ BENZINĂRIA GAZPROM• NOUL SENS GIRATORIU DE LÂNGĂ BENZINĂRIA GAZPROM• B-DUL ANTENEI TRONSONUL NOUL SENS GIRATORIU DE LÂNGĂ BENZINĂRIA GAZPROM – SENSUL GIRATORIU DE LÂNGĂ GALERIA 1Dați, vă rog, Share, să se ducă vestea!Dacă apreciați, dați Like.Dacă nu apreciați, postați textul “Dislike! Mare scofală! Pasaj pe 6 benzi, nici măcar pe 7!” :))

Posted by Nicolae Robu on 28 Noiembrie 2017

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*