Social

Polițiștii locali au încheiat cursul de perfecționare în limba engleză

Polițiștii locali au încheiat cursul de perfecționare în limba engleză
Adora Beauty

Polițiștii locali care au participat la cursul de limba engleză au încheiat în aceste zile modulul de perfecționare, ieri fiind ultima zi de testare a cunoștințelor acumulate. Reamintim că un număr de 10 polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră au început din luna septembrie un modul de curs de perfecționare în limba engleză, organizat prin intermediul Asociației Polițiștilor Locali Timișoara.

Cursul, susținut de profesori de limba engleză din cadrul unei societăți specializată în domeniu, a fost organizat de două ori pe săptămână și s-a desfășurat pe parcursul lunilor septembrie, octombrie și noiembrie, polițiștii locali participând la curs în afară orelor de serviciu. Toți participanții au considerat foarte util acest curs, în ideea în care Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021, iar în activitatea de zi cu zi se întâlnesc frecvent cu situații în care intră în contact cu turiști străini care le solicită sprijinul. Urmează ca în perioada următoare să fie organizat un al doilea modul, alți 10 polițiști locali care activează în stradă urmând să se perfecționeze în limba engleză.

Poliția Locală Timișoara se preocupă permanent de instruirea polițiștilor locali în raport cu situația operativă din teren, pe lângă acest curs fiind editat și Ghidul poliglot cu expresii uzuale în lima română, engleză și germană care să îi ajute de polițiștii locali atunci când intră în contact cu străini care ne vizitează orașul.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*