Administrație

Primarul vrea să afle părerea timișorenilor care călătoresc cu tramvaiele, troleibuzele și autobuzele

Foto: Octavian Pintean

Primarul Timișoarei vrea să afle ceea ce știe deja. Edilul a demarat un sondaj, pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia vrea să afle cât de bine pus la punct li se pare timișorenilor de rând felul în care circulă mijloacele de transport în comun din capitala Banatului.

Mijloacele de transport în comun din Timișoara circulă ”indecent”, asta ca să folosim un cuvând cât se poate de civilizat și academic. Acest lucru este cunoscut de absolut orice călător care este obligat de circumstanțe să aștepte în stații și o oră după un tramvai, troleibuz sau autobuz. Aspectul este bin-cunoscut și la nivel de municipalitate, însă primarul din orașul de pe Bega a decis, după cinci ani și jumătate de la obținerea acestei funcții, că vrea să afle de la timișorenii de rând cât de bine circulă mijloacele de transport în comun.

Nicolae Robu a demarat un sondaj, pe Facebook, pentru a lua la cunoștință părerea timișorenilor. 35 de întrebări au fost postate de edil, în sondaj, pentru a afla părerea oamenilor pentru fiecare linie de transport public, în parte, iar dacă sunteți interesați să răspundeți acestui sondaj o puteți face AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*