Life-style

(P) Pregătește-ți unghiile pentru sărbătorile de iarnă. La Nail & Go, PROMOȚII la orice tip de manichiură

(P) Pregătește-ți unghiile pentru sărbătorile de iarnă. La Nail & Go, PROMOȚII la orice tip de manichiură

Petrecerile de sărbători bat la ușă și este momentul să te pregătești. Acordă-ți mai multă atenție, răsfață-te și ai grijă de frumusețea ta de la interior la exterior. Este perioada în care strălucim. Ne place să vedem sclipiri în fulgii de nea, în globuri și în ochii celor dragi atunci când deschid cadourile.

Asta vă recomandăm și noi pentru perioada care urmează. Fie ea într-un accesoriu, pe unghii sau în machiaj și neapărat pe rochia de Revelion. Dacă ai ales deja rochițele preferate pentru party-urile de Crăciun și Revelion, este timpul să te gândești și la detaliul care face diferența: o manichiură îngrijită.

Pentru asta, Nail & Go este soluția perfectă! În această perioadă, clientele beneficiază de promoții și multe surprize, la orice tip de manichiură. “În această perioadă a anului, femeile investesc foarte mult în aspectul lor exterior.  Probabil își schimbă culoarea părului sau tunsoarea. Cu siguranță, că fac asta în fiecare lună, cu precădere în această perioadă manichiură va trebui să fie imbecabilă. În luna decembrie, femeile își schimbă de două ori manichiură, probabil în culoarea roșu în perioada Crăciunului și în diferite alte nuanțe cu prilejul Revelionului, în funcție de ce va purta în noaptea dintre aniCompania noastră este la nivel internațional, iar în România sunt 7 puncte de lucru. Noi ne desfășurăm activitatea doar în cadrul mall-urilor, în open space. Acesta este și motivul pentru care la noi în companie nu se fac pedichiuri, ci doar manichiuri, indiferent că vorbim de manichiură clasică, semipermanentă sau gel pe unghie naturală sau construcție cu gel.

În această perioadă a anului, sunt diferite promoții în fiecare oraș în parte. De exemplu, în Brașov și București, unde sunt deschise două noi saloane, prețurile sunt de 50 % reducere. Adică o manichiură clasică este undeva la 15 lei și totuși să ne gândim că îți faci la mall, unde prețurile sunt mai mari decât dacă ți-ai face unghiile într-un salon de cartier.

La Timișoara noi avem două puncte de lucru: la Iulius Mall și Shopping City. Pentru ambele saloane există o promoție în luna noiembrie de 20% discount la ojă semipermanentă. Dar folosim același discount și la gelul pe unghie naturală sau construcție. Noi folosim o varietate mare de culori, undeva la 200 de culori, și atunci ojă semipermanentă ca și culoare o folosim inclusiv la gelul pe unghia naturală. În luna decembrie avem o promoție pentru dată la noi în România. Adică, orice clientă care vine să își facă manichiura, indiferent de serviciu, poate achiziționa un card de reducere, card cadou, pe care îl poate oferi unei prietene sau mamei, etc. Acest card se poate folosi pe o perioadă de un an de zile. Fiecare clientă primește automat un card de reducere de 15 lei și în momentul în care își pune ojă semipermanentă și la manichiura cu gel primește automat un card de reducere de 20 lei”, a explicat Lidia Laction, director național Nail & Go.

Manichiura la modă în sezonul toamna-iarnă 2017-2018 include foarte multe tendințe. Este o dovadă a faptului că o imagine completă, precum un puzzle, este alcătuită din mai multe elemente, iar fiecare din ele să fie ideale. Astfel, pentru crearea unui design original nu este neapărat să utilizați tehnici complicate.

Prin intermediul unei manichiuri moderne puteți pune în evidență propriul stil. Nuanțele intense și decorul din acest an vă vor pune în dificultate, însă noi vă venim în ajutor. Alegerea culorii este un parametru individual, deși totuși va trebui să rețineți câteva idei. Pentru ce culori să optăm totuși în noul sezon? Odată cu venirea frigului, nuanțele nude trec pe planul doi. Iarna, acest bej trece într-o nuanță mai intensă de cafea-ciocolată. Se poartă și lilac, care a devenit principala nuanță și este în centrul atenției. În acest sezon se poartă marmură și preuzeaua. Combinațiile de culori trebuie să fie cât se poate de naturale (negru, alb, gri, turcoaz, bleu), iar șarm le va da petele în culoarea aurului.“Toate produsele noastre sunt din USA, sunt produse CND Shellac, ORLY & PERFECT NAILS. Este foarte important de știut că acestea nu deteriorează unghia. Nu intră în consistentă unghiei. (…) Clientele sunt atât de diferite. În ultima perioada nu am mai comandat culori de vară, cum le numim noi. Dar avem cliente care ne solicită tot felul de culori. Anul acesta se poartă nuanțele neon și pământii. Sunt cliente care ne solicită și culori de vară. Așadar, avem culori pentru toate clientele noastre”, a subliniat Lidia Laction, director național Nail & Go.

Un comentariu

  1. In Brasov nu se dau carduri?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*