Sport

Cupa României la volei feminin: UVT Agroland – CSM București. Bogdan Paul: ”Avem șansa noastră”

Cupa României la volei feminin: UVT Agroland – CSM București. Bogdan Paul: ”Avem șansa noastră”

UVT Agroland Timișoara se pregătește pentru un nou duel cu CSM București, de această dată în Cupa României. Fetele lui Bogdan Paul joacă în premieră în această fază a competiției, iar misiunea este mai mult decât dificilă.

”Echipa momentului” din voleiul feminin românesc vine la Timișoara pentru primul meci din faza sferturilor de finală din Cupa României. UVT Agroland și CSM s-au întâlnit deja în această lună, dar în campionat. Formația din București a câștigat meciul de acasă cu 3-0, în runda a VI-a a campionatului. După două partide cu multe erori, în special la serviciu, antrenorul Bogdan Paul crede că elevele sale au învățat din greșeli și își dorește un joc mai agresiv.

”Nu am avut foarte mult timp la dispoziție în ultimele zile să pregătim ceva diferit pentru acest meci. Am ținut-o din meci în meci, iar sportivii trebuie să se și recupereze. Am parcurs linia de pregătire normal, sunt multe greșeli, dar sunt greșeli care se remediază și cu puțină atenție. Eu cred că jucătoarele noastre au învățat din aceste erori și că vor fi mult mai atente la aceste detalii”, spune Bogdan Paul, antrenorul fetelor de la UVT Agroland.

Pentru Agroland, prezența în sferturile Cupei este o premieră. Deși CSM București pornește cu prima șansă, Bogdan Paul speră ca formația pe care o pregătește să le ofere un cadou fanilor.

”Fiind primul sezon în prima ligă, este normal să avem multe premiere. Se anunță o dublă dificilă, CSM București este în momentul de față una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului. A demonstrat acest lucru în nenumărate rânduri, eu cred că are o opțiune serioasă să treacă în turul următor. Pe de altă parte, jucăm acasă și acasă trebuie să jucăm mai agresiv. Avem un public frumos, care vine cu plăcere la volei, iar acest public merită să vadă puțin mai mult”, a mai spus antrenorul timișorenilor.

Bogdan Paul a vorbit și despre șansele de calificare în semifinale. Jocul de mâine este cheia. ”Orice este posibil. Echipa noastră poate să joace un volei de calitate și, cel puțin ocazional, are puterea să se bată de la egal la egal cu forțele campionatului. Câștigând primul meci acasă, avem o șansă serioasă, ține foarte mult de cum vom juca miercuri”, a mai spus antrenorul.

Manșa întâi a sferturilor este programată la Sala UVT de pe strada Oituz, mâine, la ora 19:30. Antrenorul Bogdan Paul dorește ca elevele sale să fie mai atente la detalii, după greșelile din ultimele meciuri. Accesul spectatorilor este gratuit la jocul din sferturile Cupei României de volei feminin. Returul dintre UVT Agroland și CSM București este programat în capitală, la 17 ianuarie 2018.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*