Cultură

Zilele culturii sârbe la Timișoara se încheie cu concertul Biljanei Krstić

Zilele culturii sârbe la Timișoara se încheie cu concertul Biljanei Krstić

În încheierea proiectului cultural „Zilele culturii sârbe la Timișoara”, Uniunea Sârbilor din România vă invită la concertul de muzică etno-balcanică Biljana Krstić (Biliana Cârstici). Evenimentul are loc astăzi, 27 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Biljana Krstić este o artistă de muzică folk foarte recunoscută în Serbia și în regiune. Concertele susținute reprezintă un amestec de melodii etno tradiționale din regiunea Balcanilor cu influențe din Serbia Centrală, elemente moderne de improvizație și cântece acapella. Spectacolele Biljanei Krstić trezesc o emoție specială și readuc în atenția publicului melodii uitate de pe aceste meleaguri.

Această acțiune face parte din proiectul cultural „Zilele Culturii Sârbe la Timisoara”, manifestare culturală desfășurată în perioada 1 – 30 noiembrie,  care are ca scop promovarea valorilor culturale tradiţionale, contemporane și autentice ale sârbilor din regiune, organizat împreună cu Consulatul General al Republicii Serbia la Timișoara și susținut de Guvernul României prin Departamentul de Relații Interetnice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*