Eveniment

Trei fete din Timiş sunt de negăsit. Sună la 112 dacă le vezi!

Trei fete din Timiş sunt de negăsit. Sună la 112 dacă le vezi!
Adora Beauty

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a trei minore, de 16 și 15 ani, dispărute din județul Timiș.

În 24 noiembrie, poliţiştii au fost sesizați despre dispariţia a două minore dintr-un centru rezidențial situat pe raza localității Giarmata.

COZACIUC GIORGIANA NICOLETA, de 16 ani, ar fi plecat voluntar din centru, la data de 15 noiembrie, iar până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.50 metri, aproximativ 70 de kg, păr roșcat, ochi albaștri. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta fata la data dispariției.

MUNTEAN MIRIANA DELIA, de 15 ani, ar fi plecat voluntar din centru, la data de 15 noiembrie a.c., iar până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.60 meri, aproximativ 70 de kg, păr șaten, ochi căprui. La data dispariției, minora purta o geacă neagră.

De asemenea, în 25 noiembrie, poliţiştii au fost sesizați despre dispariţia unei minore, de 15 ani, din Timișoara.

PENTEK ANAMARIA ar fi plecat voluntar de la domiciliu, la data de 24 noiembrie, iar până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.55 metri, 54 de kg, păr negru, ochi căprui, poartă ochelari de vedere.

La data dispariției, minora purta o geacă albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri și pantofi sport de culoare neagră.

Cele trei tinere au plecat în repetate rânduri din centru și de la domiciliu, fiind depistate ulterior.

Oricine poate oferi detalii despre fetele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*