Eveniment

Se fură de toate, de la haine la baterii. Ce cazuri au poliţiştii din Timişoara

Se fură de toate, de la haine la baterii. Ce cazuri au poliţiştii din Timişoara

Trei persoane, cu vârste între 15 și 38 de ani, sunt cercetate de poliţişti, după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăți comerciale în timp ce sustrăgea bunuri.

În 24 noiembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 38 de ani, a fost depistată de agenții de pază a unei societăți comerciale în timp ce sustrăgea bunuri. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că femeia a fost depistată după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare neachitate.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați despre faptul că agenții de paza a unei alte societăți comerciale, din Timișoara, au depistat un minor, de 15 ani, având asupra sa produse neachitate (baterii externe pentru alimentarea produselor electronice).

De asemenea, în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unui tânăr, de 17 ani, depistat de agenţii de pază a unei societăţi comerciale având asupra sa articole vestimentare neachitate. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.900 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*