Național

A murit Cristina Stamate! Doliu în lumea artistică

A murit Cristina Stamate! Doliu în lumea artistică

Actrița Cristina Stamate a încetat din viață în această dimineață, în jurul orei 7.00. Aceasta se afla internată la Spitalul Floreasca de aproape o săptămână, fiind internată după ce s-a simțit rău pe fondul mai multor boli cu care se lupta de ceva vreme, exact în ziua în care murise și Stela Popescu.

Cristina Stamate avea 71 de ani, iar în 2015, actriţa a trecut prin încercarea vieții sale după ce a suferit atunci o operație pe cord deschis.

Cristina Stamate a debutat pe scena Teatrului Dramatic din Arad. Consacrarea a venit însă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în paralel cu apariţiile la emisiuni de televiziune. Cristina Stamate nu a lipsit nici de pe mare ecran – a făcut parte din distribuţia filmelor „Grăbeşte-te încet” şi „Secretul lui Bachus”.

Viaţa personală şi-a ţinut-o departe de ochii publicului. S-a căsătorit la doar 20 de ani. A divorţat, discret, 11 ani mai târziu. „Merită să iubim oamenii şi atunci când ei nu ne iubesc”, spunea Cristina Stamate, al cărei motto personal era „Mie îmi pasă!”.

În 2007, a publicat un volum culinar, apoi altul de eseuri. A înfiinţat şi un club de teatru, unde şi-a reluat o pasiune mai veche – să predea copiilor.

Sursa: b1.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*