Social

Sediu nou pentru polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări

Sediu nou pentru polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Timiș își desfășoară activitatea într-un sediu nou care oferă condiții optime de lucru atât pentru personalul angajat, cât și pentru cetățenii străini. Spațiul a fost amenajat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Vineri, în prezența inspectorului general al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar-șef de poliție Leonard Medrega și inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, comisar-șef de poliție Alin Petecel, a fost inaugurat noul sediu al Serviciului pentru Imigrări al județului Timiș. Polițiștii de imigrări timișeni își desfășoară activitatea, începând de luni, 20 noiembrie, într-un sediu recent renovat în concordanță cu standardele moderne de lucru. Acest spațiu a fost amenajat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Imobilul situat în strada Andrei Mocioni, nr.8-10, din Timișoara, oferă birouri mai spațioase pentru polițiști, dotări logistice necesare, dar și condiții optime pentru efectuarea activităților de relații cu publicul. Astfel, noul sediu este prevăzut cu două ghișee și o sală de așteptare în care este instalat un panou cu afișaj electronic prin intermediul căruia sunt difuzate informații utile pentru cetățenii străini.

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Inspectoratul General pentru Imigrări reamintește că a pus la dispoziția acestora aplicația on-line de depunere a documentelor. Metoda de lucru urmăreşte reducerea timpului de aşteptare în faţa ghişeului şi eficientizarea procesului de preluare a cererilor.

Portalul poate fi accesat din prima pagină a site-ului oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări sau direct la adresa: https://portaligi.mai.gov.ro, prelucrarea datelor realizându-se în mod organizat şi controlat, existând în permanenţă posibilitatea unei interacţiuni cu solicitanţii, pentru obţinerea cât mai rapidă a datelor necesare şi procesarea lor.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*