Eveniment

Timişorean tâlhărit pe stradă. Ce a păţit tânărul care i-a furat banii şi telefoanele

Timişorean tâlhărit pe stradă. Ce a păţit tânărul care i-a furat banii şi telefoanele
Adora Beauty

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara, în urma investigaţiilor efectuate, au depistat un bărbat de 30 de ani, bănuit de tâlhărie.

Joi, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea unei tâlhării.

În fapt, în data de 16 noiembrie a.c., cel în cauză, ar fi deposedat prin violență un bărbat de 51 de ani, de două telefoane mobile și 500 de lei, în timp ce se deplasa pe o strada din  Timişoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului și recuperării prejudiciului.

RECOMANDĂRI:

– Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe care le primiţi în casă!

– Convingeţi-vă de bunele lor intenţii!

– Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitaţi legitimaţia  de serviciu şi notaţi datele de pe document!

– Verificaţi cu atenţie persoanele care vin pentru deranjamente telefonice, reparaţii de orice fel, încasarea unor taxe, deratizare sau cele care solicită să le închiriaţi o cameră!

– Nu primiţi în casă cerşetori, negustori ambulanţi sau orice alte persoane de condiţie îndoielnică!

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*