Social

Mai mulţi locatari din Timişoara sunt buni de plată

Mai mulţi locatari din Timişoara sunt buni de plată

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au acționat în ultima săptămână pentru depistarea persoanelor care au abandonat deșeuri pe domeniul public, în condițiile în care s-a încheiat curățenia de toamnă organizată RETIM, precum și rectificările anunțate de aceasta.

De altfel, Poliția Locală a și atenționat în mai multe rânduri populația că după finalizarea campaniei de curățenie se va trece la sancțiuni în cazul celor depistați abandonând deșeuri pe domeniul public.

Astfel, au fost aplicate de la finalizarea acțiunii zece sancțiuni contravenționale în valoare de 7.700 lei unor locatari surprinși aruncând resturi pe străzile Sofocle, Musicescu, Calea Șagului, Gheorghe Doja, General Dragalina, Ardealul, Lacului, Miorița, G. Ureche.

Polițiștii locali vor acționa în continuare pe această linie, un sprijin important venind și din partea populației care a sesizat în mai multe rânduri cazuri de abandon de deșeuri.

De asemenea, Poliţia Locală atrage că se iau în continuare măsuri de sancționare și în baza constatărilor proprii în urma acțiunilor din teren, cât și în baza imaginilor surprinse de camerele video montate în zonele în care se formează frecvent rampe clandestine de deșeuri.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*