Sport

S-au pus în vânzare biletele la meciul Poli Timișoara – FCSB din Cupa României

S-au pus în vânzare biletele la meciul Poli Timișoara – FCSB din Cupa României
Adora Beauty

Poli Timișoara a anunțat că începând de astăzi a scos la vânzare biletele pentru meciul din optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Prețurile tichetelor sunt aceleași ca și la precedenta întâlnire dintre cele două combatante, desfășurată în Liga I.

”Începând de joi, 23 noiembrie, clubul nostru va pune în vânzare la stadion (biroul ticketing) și punctul de distribuire din centru (lângă Mc Donald’s) biletele de intrare pentru meciul Poli Timișoara – FCSB din cadrul optimilor de finală ale Cupei României”, a informat clubul alb-violet, prin intermediul site-ului oficial.

Partida a fost programată pentru joi, 30 noiembrie 2017, începând cu ora 21:30 și va avea loc pe arena Dan Păltinișanu din Timișoara. Prețurile tichetelor de acces pe stadion sunt următoarele: tribuna a II-a – 20 de lei, tribuna I – 25 de lei, tribuna 0 – 40 de lei, lojă – 150 lei, Peluză oaspeți – 20 lei. Clubul din capitala banatului a mai precizat că abonamentele de la meciurile de campionat nu sunt valabile la acest joc, având în vedere că este o competiție diferită.

”Vă recomandăm să achiziționați bilete din timp, pentru a se evita aglomerațiile de la casierii, din ziua partidei!”, au mai precizat reprezentanții celor de la Poli Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*