Administrație

Primăria va premia sute de persoane la Gala Excelenţei Timişorene

Primăria va premia sute de persoane la Gala Excelenţei Timişorene

Gala Excelenţei Timişorene este un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate, fiind organizat de Primăria Municipiului Timişoara şi finanţat de Consiliul Local Timişoara.

Joi, 7 decembrie 2017, de la ora 10.00, în sala de concerte a Filarmonicii ,,Banatul’’ din Timișoara vor fi acordate premii literare şi diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2016-2017. În cadrul acestui eveniment va fi premiat corul „Vidu Band”, o formație orchestrală de artiști instrumentiști profesioniști, alcătuită din profesori de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” Timișoara și elevii cei mai performanți.

Marti, 12 decembrie 2017, la ora 12.00, în Sala de Cenaclu a Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial 2016.

Joi, 14 decembrie, de la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, vor fi decernate diplome şi premii elevilor merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internaţionali şi profesorilor lor coordonatori.

Tot în data de 14 decembrie la ora 19.00, în Amfiteatrul Alexandru Rogojan al Universităţii Politehnica, bd. V. Pârvan nr. 2 corp D, vor fi premiaţi studenţi şi tineri cercetători din mediul universitar timişorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2017 prin rezultate excepţionale.

Finalul Galei Excelenţei va avea loc în data de 15 decembrie, la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, unde vor fi premiați artiștii timișoreni.

Primăria Municipiului Timişoara premiază în acest an 506 de elevi care au obţinut media 10 la învăţătură în anul şcolar 2016-2017, 6 elevi merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, 17 olimpici internaţionali şi profesorii lor coordonatori, 36 de studenţi eminenţi, 4 cercetători și 109 artişti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*