Politic

Deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa: “Nicolae Robu, de profesie scandalagiu”

Deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa: “Nicolae Robu, de profesie scandalagiu”

Deputatul ALDE, Marian Cucșa, sare la gâtul primarului Nicolae Robu. Parlamentarul de Timiș îl cataloghează pe edil, drept un scandalagiu, în urma protestului PNL de acum câteva zile. În plus, deputatul ALDE îi sugerează acestuia să caute soluții, nu să îndemne la protest.

Reamintim, aproximativ o sută de liberali au ieșit în stradă luni seara în semn de susține pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose, pe care PNL a citit-o în Parlament.

Am fost în ultima perioadă martorii unor scenarii și mișcări pe care poate doar regizorii de teatru ar reuși să le încadreze într-o piesă cu elemente tragice și comice. De râsu-plânsu’ a fost și primarul  Nicolae Robu, cel care se crede Atotstăpânitorul metropolei de pe Bega, în încercarea unui protest anemic. Aproape cât două clase de grădiniță au fost la număr persoanele care au protestat în fața prefecturii. Nu ar fi bai, dacă cei care îndeamnă la protest nu ar fi tocmai cei care au tăiat din pensii, salarii, alocații, au închis spitale și au crescut taxele și impozitele. Țineți minte, sub această guvernare pensiile au fost majorate, și asta nu o spun doar eu, ci o arată cupoanele de pensii ale vârstincilor pe care îi întâlnesc mereu în comunele și orașele în care merg. Iată, o măsură pe care cei care aruncă din plin cu noroi nu au reușit să o pună în aplicare.

Încercările timide de a isca proteste, mare parte din ele regizate nu mai prind în rândul oamenilor pentru care faptele noastre au dat roade. Măsurile luate de guvernanții noștri au efect benefic pentru români, iar acest lucru se reflectă în buzunarele lor.

Au fost ani în care am fost îndemnați ”să trăim bine!”, cuvinte care au rămas doar un slogan, nu s-au resimțit în trai nostru de zi cu zi. Nici lozinca ”pas cu pas” nu pare a da rezultate pentru românii care au așteptat să iasă din impas. Le transmit guralivilor să nu mai invoce motive inventate, iar domnului primar Nicolae Robu, care s-a transformat într-un scandalagiu de profesie, să caute soluții, nu să îndemne la protest. Aceasta nu este o atitudine de intelectual, așa cum domnia sa se pretinde a fi”, a transmis deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*