Turism

Ryanair vinde bilete de avion cu 4,99 euro

Ryanair vinde bilete de avion cu 4,99 euro

Ryanair a lansat astăzi ziua 2 a campaniei sale de reduceri săptămânale de “Vinerea Neagră”, oferindu-le clienților 7 zile consecutive de reduceri fantastice doar pe pagina web Ryanair.com.

100.000 de locuri sunt acum la vânzare de la doar 4.99 € pentru călătorii în ianuarie, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, astăzi, (marți, ora 24:00). Clienții trebuie să stea cu ochii pe Ryanair.com pentru cele mai recente oferte zilnice – unde tarifele cele mai mici din Europa sunt pe punctul de a deveni chiar mai reduse.

„Temperaturile au scăzut, la fel și tarifele noastre. Astăzi avem 100,000 de locuri, de la doar 4.99€ pentru călătorii în ianuarie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopții. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir, dar să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.Ca parte a promoției noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziționate în această săptămână, asigurându-le clienților economii și mai însemnate”, a precizat Robin Kiely de la Ryanair.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*