Administrație

Primăria Lugoj, cheltuieli de 7.000 de lei cu bradul de Crăciun, primit GRATIS!

Primăria Lugoj, cheltuieli de 7.000 de lei cu bradul de Crăciun, primit GRATIS!
Adora Beauty

Bradul de Crăciun, pe care Primăria din Lugoj îl va monta în acest an în Piața Drăgan, a fost donat de un lugojean, însă costurile cu tăierea, transportul și montarea acestuia au fost scoase la licitație pentru 6.722 de lei.

Având o poveste deosebită, bradul de Crăciun care a fost instalat de Primăria Lugoj în piața centrală a orașului de pe Timiș ajunge la niște costuri uriașe, chiar dacă pomul de sărbători a fost donat municipalității. Bradul a fost oferit gratuit de către un lugojean, care l-a plantat în curtea casei sale în urmă cu 50 de ani, adică exact atunci când i s-a născut primul copil.

”Domnul Alexandru Ioan Gherasimov a oferit bradul gratuit. Acesta a decis să-l taie pentru că a crescut foarte mare și pentru că a vrut să facă acest gest pentru oraș. Ne-a donat nouă partea de sus a copacului pentru a fi pusă în Piața J.C. Drăgan și împodobită de Crăciun. Primăria Municipiului Lugoj îi adresează pe această cale mulțumiri publice pentru generozitatea de care a dat dovadă”, a declarat Francisc Boldea, primarul din Lugoj, pentru ziarul online lugojeanul.ro.

Aceeași sursă precizează că Primăria Muncipiului Lugoj a suportat doar tăierea, transportul si montarea bradului pentru sărbatoarea Crăciunului, servicii care au fost scoase la licitație pentru suma de 6.722 de lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*