Social

Galeria lui Poli Timișoara, acțiune de Crăciun pentru copii de la Spitalul Louis Țurcanu: ”Fă Rai din ce ai!”

Galeria lui Poli Timișoara, acțiune de Crăciun pentru copii de la Spitalul Louis Țurcanu: ”Fă Rai din ce ai!”

Galeria prim-divizionarei de fotbal Poli Timișoara a demarat o nouă campanie care solicită implicarea civică a timișorenilor de rând. Aceasta se numește ”Fă rai din ce ai!” și are ca scop readucerea zâmbetului pe buzele copiilor internați la secția Hematologie a Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara.

La numai câteva zile după demararea unei campanii de acoperire cu vopsea lavabilă a ”mâzgălelilor” de tip grafitti de pe pereții imobilelor din Timișoara, în condițiile în care capitala Banatului va fi capitala europeană a culturii în 2021, timișorenii care susțin meci de meci echipa de fotbal care evoluează în Liga I, Poli Timișoara, ne fac încă o dată să ne ridicăm pălăria în fața lor.

”Vin sărbătorile și cu toții ne dorim pe cineva aproape! Am ales copiii din Secția de Hematologie a Spitalul Clinic de Urgență ”Louis Țurcanu” din Timișoara pentru această campanie. Ne dorim ca prin intermediul ei să aducem un zâmbet acolo unde lipsește, poate, cel mai mult. Ne-am gîndit să mergem la micuți cu jucării de pluș, în primul rând, jucării pe care sperăm să le adunăm prin intermediul celor care au așa ceva acasă și nu le mai folosesc. Fie că sunt copii, părinți sau bunici, toți cei care ne dau o mână de ajutor e bine să știe că fapta lor va aduce un zâmbet pe chipurile copilașilor bolnavi, internați în secția acestui spital”, ne-au declarat reprezentanții micuței galerii a clubului Poli Timișoara.

Campania se numește ”Fă Rai din ce ai!” și, oricine poate contribui la acest proiect este așteptat să o facă încă aproape o lună de zile. Fie că ai acasă păpuși în stare bună, fie jucării de pluș, pe care copii nu le mai utilizează, ești așteptat să le donezi.

Acțiunea de colectare a acestor jucării se desfășoară până în jurul datei de 20 decembrie, însă cel mai bun moment pentru a face astfel de donații poate fi chiar meciul dintre Poli Timișoara și FCSB, care a fost programat pe 30 noiembrie 2017.

”Avem în plan ca în dimineața zilei de 23 sau 24 decembrie să mergem la spitalul de copii, iar cine este interesat ni se poate alătura, pentru a fi un mic Moș Crăciun pentru acești copii nefericiți. La donarea de jucării de pluș se va întocmi o listă cu numele și prenumele celor care au donat”, ne-au mai explicat inițiatorii acestui proiect inedit, care mai spun că timișorenii care vor să ajute într-un fel, dar nu au acasă jucării, pot dona sume de bani în acest scop. ”Sunt persoane care au donat deja 10, 20, 30 de lei. Fiecare donează și ajută așa cum poate. Pentru noi este o bucurie enormă să putem face așa ceva, să ducem până la bun sfârșit această campanie”, mai spun suporterii lui Poli.

Pentru lămuriri suplimentare cu privire la această acțiune, toți cei interesați pot apela la Bogdan, la numărul de telefon 0774.028.173, sau prin intermediul paginii de Facebook a celor de la ”Boys Five District”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*