Educație

Atelier Digital Google, la UVT. Numeroase activități pentru studenți, profesori, antreprenori și IMM-uri din vestul țării

Atelier Digital Google, la UVT. Numeroase activități pentru studenți, profesori, antreprenori și IMM-uri din vestul țării

Miercuri, 22 noiembrie, în interval 11:00-12:00, va avea loc deschiderea oficială a Atelierului Digital, proiect realizat în colaborarea dintre Universitatea de Vest din Timișoara și prestigioasa companie americană Google.

Atelierul Digital Google este în sine, pe lângă o infrastructură modernă dedicată tinerilor studenți ai UVT, și un program complex de instruire în mediul online. Infrastructura a fost amenajată de Google în clădirea de pe str. J. H. Pestalozzi, nr. 16, la parter.

Parteneriatul Universității de Vest din Timișoara cu Google este unul pe termen lung (2017 – 2020) și presupune desfășurarea următoarelor activități pentru studenți, antreprenori, IMM-uri din regiunea vest:

  • acces la educație introductivă în domeniul marketing digital;
  • cursuri online gratuite, în urma cărora se pot obține certificări recunoscute de Google și IAB Europe;
  • o serie de evenimente offline orientate pe marketing digital;
  • oferirea de consultanță gratuită și personalizată pentru utilizarea instrumentelor digitale, strategie și marketing online;

În plus față de activitățile ce se vor desfășura în cadrul Atelierului Digital, compania Google va avea o colaborare permanentă și cu cadrele didactice de specialitate la nivel de curriculum universitar. Experți din cadrul companiei Google vor susține periodic și o serie de master-class-uri pentru studenții UVT. Primele cursuri de acest tip se vor desfășura în săptămâna 20-24 noiembrie 2017 conform calendarului atașat și vor fi susținute de trainerii Google Adrian Enache și Madalina Stanescu.

„Colaborarea cu cei de la Google este un câștig important pentru studenții și profesorii noștri de specialitate. Atelierul Digital va însemna întărirea competențelor în domeniul marketingului online. Sprijinul oferit în ceea ce privește curriculumul universitar este de bun augur, implicarea companiilor în elaborarea ofertelor educaționale fiind una din prioritățile noastre, având deja multe exemple în această direcție”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Cadrele didactice interesate de colaborarea curriculară și extracurriculară cu experții companiei Google sunt invitate la o întâlnire colaborativă care va avea loc tot în data de 22 noiembrie 2017, interval 14:30-16:00, sala P11, str. Pestalozzi nr.16 (rugăm confirmarea participării la adresa de email claudia.cordea@e-uvt.ro).

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*