Social

Aniversarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie și a celor mai longevivi, peste 90 de ani de viață

Aniversarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie și a celor mai longevivi, peste 90 de ani de viață

Aproximativ 500 de seniori ai Timişoarei sunt invitaţi la un eveniment dedicat lor. Municipalitatea va organiza o nouă ediţie a petrecerii care aniversează cuplurile cu peste 50 de ani de căsătorie și a persoanelor cu peste 90 de ani de viață. Evenimentul va avea loc în 29 noiembrie, de la ora11, la Restaurantul Aurora, sala mare.

Persoanele vârstnice care nu au fost contactate de către personalul Complexului de Servicii Sociale pentru Persoane Vârstnice, sunt rugate să sune la numărul de telefon  0256 490 286 până, cel târziu, în data de 20 noiembrie.

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a participa la eveniment sunt: domiciliul în Timișoara, persoane căsătorite care au împlinit 50 de ani de căsătorie sau mai mult (ambii parteneri în viață) sau persoane care au împlinit cel puțin vârsta de 90 de ani.

Acte necesare pentru înscriere: cerere,  copie după actele de identitate (BI sau CI),  copie după Certificatul de căsătorie – pentru cupluri cu minim 50 ani de căsătorie,  copie Certificat de naștere – pentru persoanele peste 90 de ani.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Complexului de Servicii Sociale pentru Persoane Vârstnice ”Sf.Arh.Mihail și Gavril”, Calea. Sever Bocu nr.44A, Timișoara, tel. 0256 490.286, de luni până vineri între orele 8-16.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*