Sport

Jandarmii Grupării Mobile, ”de pază” la stadionul Dan Păltinișanu. Asigură ordinea la două meciuri de fotbal!

Jandarmii Grupării Mobile, ”de pază” la stadionul Dan Păltinișanu. Asigură ordinea la două meciuri de fotbal!

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara asigură măsuri de ordine şi siguranţă la meciurile de fotbal din Liga I şi Liga a II-a, care au loc în acest sfârşit de săptămână. Primul se desfășoară chiar în această seară și aduce față în față pe Poli Timișoara și FC Botoșani.

Vineri, 17 noiembrie 2017 începând cu ora 18:00, sunt asigurate măsurile de ordine la meciul dintre echipele Poli Timişoara şi FC Botoşani, în timp ce mâine, sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 11:00, pe arena Dan Păltinișanu se joacă partida dintre FC Ripensia Timișoara şi ASU Politehnica Timişoara, meci ce contează pentru Liga secundă de fotbal din țară.

Accesul spectatorilor în incinta arenelor se va putea face cu două ore înainte de începerea meciurilor, anunță jandarmii, care recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi, totodată, informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice să deţină, să folosească sau să efectueze orice operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Suporterii echipelor de fotbal implicate în cele două jocuri trebuie să cunoască faptul că este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la manifestările sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciurilor, în apropierea şi în incinta arenelor sportive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*