Life-style

Black Weekend vine cu promoții de până la 80%, la Iulius Mall

Black Weekend vine cu promoții de până la 80%, la Iulius Mall

Ești pasionat de modă și de cumpărături cu discounturi semnificative? La Iulius Mall Timișoara se pregătește Black Weekend, un maraton de trei zile cu oferte de până la 80% pentru sesiunile de shopping din colecțiile brandurilor tale preferate.

Nu-ți face alte planuri pentru acest sfârșit de săptămână! De vineri până duminică, în perioada 17 – 19 noiembrie 2017, la Iulius Mall Timișoara este Black Weekend. Dacă îți dorești o ținută în tendințe, pantofii care te-au cucerit de la prima vedere, parfumul pe care îl adori sau o bijuterie mult visată, le vei găsi pe toate la Iulius Mall Timișoara, la prețuri mai mici, în cel mai așteptat moment pentru cumpărături.

Vrei să știi primul ce oferte vei găsi în periplul tău prin magazine? Urmărește pagina de Facebook Iulius Mall Timișoara pentru a afla noutățile Black Weekend! Îți spunem că vei avea prilejul de a-ți completa garderoba cu piese vestimentare și încălțăminte cu discounturi de până la 80%, pentru a putea alege mai multe articole în ton cu stilul tău. În magazinele dedicate copiilor, promoțiile vor ajunge până la 70%, iar articolele sportive vor fi la oferte de până la 30%. Vești bune sunt și pentru cei pasionați de bijuterii și accesorii, care își vor putea adăuga colecțiilor piese în trend, cu prețuri înjumătățite. Și la cosmetice vor fi promoții ispititoare, de până la 70%. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, electronice și electrocasnice, atunci le vei găsi la Iulius Mall Timișoara, la prețuri avantajoase.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*