Eveniment

Ce a păţit un timişean care a angajat trei tineri să-i lucreze la casă

Members of the Mongolian Armed Forces 338 Construction & Engineering Unit and Mongolian contractors install a new window during renovation work on the Erdmiin Oyun School July 25, 2013, in Ulaanbaatar, Mongolia, as part of exercise Khaan Quest 2013. Khaan Quest is an annual multinational exercise sponsored by the U.S. and Mongolia, and it is designed to strengthen the capabilities of U.S., Mongolian and other nations? forces in international peace support operations. (U.S. Marine Corps photo by Sgt. John M. Ewald/Released)

Polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au reținut trei tineri, cu vârste  între 17 și 30 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării pe raza localității Cenei.

În fapt, la data de 30 august a.c., cei în cauză, în timp ce efectuau lucrări de renovare la un imobil situat pe raza localității Cenei, l-ar fi deposedat prin violență pe proprietarul imobilului de 800 de lei, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la costul lucrărilor.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Recomandări pentru prevenirea tâlhăriilor

 

Reacţiile persoanelor care acţionează prin violenţă sunt imprevizibile. Sfatul nostru este să nu vă puneţi în pericol integritatea corporală sau chiar viaţa în încercarea de a reţine sau opri prin forţe proprii o astfel de persoană. Fiţi atent la derularea faptelor, ora desfăşurării, semnalmentele răufăcătorului şi alertaţi Poliţia cât mai repede posibil.

Toate agresiunile au un lucru în comun: ele folosesc violenţa şi pun persoanele agresate în pericol. Agresorul nu face nici o distincţie între un tânăr sau un bătrân, între o “pradă” mare sau una nesemnificativă.

Luaţi-vă măsuri de protecţie contra persoanelor violente!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*