Eveniment

Concert Inna la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timișoara

Concert Inna la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timișoara
Adora Beauty

Municipalitatea organizează un concert extraordinar cu prilejul unei noi ediții a deschiderii Târgului de Crăciun de la Timișoara. Invitatul special este Inna.

Potrivit conducerii Primăriei Timișoara, evenimentele din Piața Victoriei vor începe la 18:30, unde va cânta orchestra Big Band, la ora 19, se va intona Imnul României, apoi urmează deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și iluminatul special pentru sărbătorile de iarnă.

Pe scenă va urca Ansamblul Timișul, Alina Eremia, Pragu de Sus. Seara se va încheia cu un concert susținut de Inna. “Inna nu a fost demult la noi și atunci când a fost în primul sau al doilea an de mandat și pentru asta și-au găsit unii să mă critice că am adus-o pe Inna atunci, dar Inna care s-a dovenit nu numai o artistă excepțională, dar și un om de mare character, nu a luat nici un ban. Banii pe care i-a primit i-a donat pentru centrul de copii de la Buziaș. Timișorenii au venit în număr foarte mare, au fost 18 mii de participanți la concert, a fost plină Piața Unirii și străzile laterale. Dacă am fi făcut concertul în Piața Victoriei probabil că ar fi fost și mai multă lume”, a declarat primarul Nicolae Robu.

 

(Foto: Facebook/Inna)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*