Social

Vrei să fii manager de proiect? Au început înscrierile

Vrei să fii manager de proiect? Au început înscrierile

CCIA Timiș organizează o nouă serie a cursului Manager de Proiect, care se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 5 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție: Management organizațional vs. management de proiect; Definirea, planificarea și implementarea proiectului; Surse și instrumente; Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeană și România.

Formarea se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat.“Pornind de la experiența îndelungată în coordonarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului MANAGER PROIECT (COR 242101), autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări”, transmit reprezentantii CCIA Timis.

Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor. În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Preț: 1000 lei / pers. CCIAT oferă următoarele facilități:10% reducere pentru membrii CCIAT; 20% reducere pentru cursanții care au urmat la CCIAT, în ultimele 6 luni, cursul “Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europeană”; 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Reducerile nu se cumulează!

Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager Proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană.

Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam. 110, tel. 0256/ 219 172, 0742/ 92 43 44, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – organizator curs DFPP.

 

(Foto: arhivă)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*