Economic

Firmele timișene din domeniul energetic, invitate la o vizită de studiu în Ungaria

Firmele timișene din domeniul energetic, invitate la o vizită de studiu în Ungaria
Adora Beauty

Agenții economici din Timiș pot participa, gratuit, la o vizită de studiu în Ungaria. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener în România al Programului CLIMATE KIC organizează în perioada 20 – 22 noiembrie, la Budapesta, un schimb de experiență cu tema: “From nuclear to waste in energy”.

Termen de înscriere: 14 noiembrie 2017. Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea între firme din România – județul Timiș și Ungaria – zona Budapesta, cât și  accesul la inițiativele inovatoare ale celor două țări și regiuni. Firmele vor participa la sesiuni de informare privind domeniul energetic și la vizite de studiu în centrale specializate în producerea de energie.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitățile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având că rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Participarea firmelor este gratuită.

Transportul, cazarea și mesele sunt asigurate din bugetul proiectului, singura condiție este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență / interes pentru tema prezentată.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0728/070830,e-mail: cmirea@cciat.ro, Cosmina MIREA – consultant CCIAT.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*