Eveniment

Atenție la furturi! Acțiuni de prevenire a călătorilor în stațiile R.A.T.T

Atenție la furturi! Acțiuni de prevenire a călătorilor în stațiile R.A.T.T

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Timiș împreună cu polițiștii Secției 1 Timișoara au organizat o acțiune pe linia prevenirii furturilor din buzunare.

Ca urmare a faptului că în ultima perioadă de timp, în mijloacele de transport in comun, respectiv tramvaie, în zona centrală a municipiului Timișoara au avut loc mai multe  furturi din buzunare, genți sau poșete, vineri între orele 10 – 13,  polițiștii din cadrul Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității  împreună cu polițiști din cadrul Secției 1 Timișoara și angajați ai R.A.T. Timișoara au derulat o acțiune  pentru informarea cetățenilor cu privire la modul de comitere a acestor fapte.

Astfel, au fost prezentate sfaturi practice privind adoptarea unei atitudini antiinfracționale corecte si modul cum să acționeze în cazul în care sunt victime ale acestor fapte. Totodată  au fost  înmânate cetățenilor peste 1000 de flayere, iar în stațiile de tramvai au fost afișate autocolante cu  mesaje informativ-preventive.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*