Administrație

Oraşul din vestul ţării care riscă să rămână fără căldură și apă caldă în scurt timp

Oraşul din vestul ţării care riscă să rămână fără căldură și apă caldă în scurt timp

Municipiul Arad riscă să rămână fără apă caldă și căldură chiar de săptămâna viitoare. Este semnalul de alarmă tras de directorii celor două CET-uri din oraș.

Directorii CET Arad, Daniel Doble, și CET Hidrocarburi, Victor Ciulean, solicită intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea centralelor în continuare. Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este iminentă sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici.

În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, s-a reuşit achiziţionarea unei cantităţi de gaze pentru a asigura funcţionarea până luni inclusiv, la parametri reduşi. Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare.

În ultimii ani, CET-urile au primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis furnizarea agentului termic pentru arădeni. Cele două CET-uri se confruntă cu probleme financiare de mai mulţi ani.

Sursa: Radio Timişoara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*