Social

Foto: Tânăr încarcerat ca urmare a unui accident cu patru răniți, pe DN6, între Timișoara și Remetea

Foto: Tânăr încarcerat ca urmare a unui accident cu patru răniți, pe DN6, între Timișoara și Remetea
Adora Beauty

Accident violent între Timișoara și Remetea Mare, acolo unde două autoturisme s-au acroșat, fiind nevoie de intervenția SMURD pentru descarcerarea uneia dintre victime. Accidentul s-a soldat cu patru persoane rănite.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș a fost solicitat să intervină la un accident rutier care a avut loc pe DN6, între Timișoara și Remetea Mare. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani.

Trei dintre ocupanții celor două autoturisme sunt de sex masculin, iar cea de-a patra este o femeie. În urma impactului, toate cele patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, iar unul dintre bărbați a rămas încarcerat.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofițer şi 9 subofițeri din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timișoara, trei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean şi echipaje de poliție.

Victimele au fost preluate de ambulanțe, conştiente şi cooperante, în timp ce traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai mult de o oră.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*