Administrație

Planul lui Boldea: Foraj și extragerea de apă termală pentru încălzirea apei ștrandului acoperit din Lugoj

Planul lui Boldea: Foraj și extragerea de apă termală pentru încălzirea apei ștrandului acoperit din Lugoj

Ștrandul din Lugoj se confruntă cu probleme în privința încălzirii apei, a cărei instalații a fost proiectată greșit, motiv pentru care primarul orașului de pe Timiș propune un proiect Consiliului Local pentru remediera acestei situații.

Consiliul Local Lugoj a fost convocat în şedinţă extraordinară luni, 13 noiembrie 2017, începând cu ora 14:00, având pe ordinea de zi două proiecte. Dacă primul se referă la o nouă rectificare bugetară, cel de-al doilea pare mult mai interesant pentru oamenii de rând.

Conform acestui proiect primarul Francisc Boldea cere acceptul Consiliului Local pentru realizarea demersurilor în vederea obţinerii licenţei de dare în administrare pentru exploararea apei geotermale din perimetrul zonei Ştrand din Lugoj. Potrivit Lugojeanul.ro, proiectul porneşte de la ideea edilului şef din orașul de pe Timiș de a rezolva problemele privind încălzirea apei la ștrandul acoperit, greșit proiectată, printr-un foraj pentru extragerea de apă termală.

Pentru acest demers, social-democratul din fruntwa primăriei lugojene a apelat la specialişti din Ungaria. Aceștia ar urma să vină la Lugoj şi să realizeze lucrările.

Foto: hajduszoboszlo.hu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*