Life-style

Al doilea târg de Crăciun din Timişoara va fi deschis la Bastion

Al doilea târg de Crăciun din Timişoara va fi deschis la Bastion
Adora Beauty

Anul acesta ne vom bucura de două târguri de Crăciun. Unul va fi organizat de municipalitate în Piaţa Victoriei şi parcarea Modex, iar al doilea tot în zona centrală.

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă din acest an, Muzeul Național al Banatului sub patronajul Consiliului Județean Timiș organizează în perioada 25 noiembrie 2017 – 5 ianuarie 2018, în incinta Bastionului Theresia, evenimentul intitulat Crăciunul la Cetate.

De-a lungul acestei perioade, într-un decor magic, organizatorii vor aduce bucurie  în  Cetate prin realizarea unor evenimente artistice însoțite de spectacole de lumini, expoziții cu obiecte artizanale și decorațiuni de Crăciun. În curtea interioară a Bastionului vor fi amplasate 20 de căsuțe, estetic decorate la care se vor comercializa obiecte împărțite pe categorii, precum: handmade, fabricat în România și decorațiuni. De asemenea, va exista și o zonă culinară unde timișorenii sunt așteptați să se bucure de diversitatea produselor culinare din Banat.

Comercianții dornici să participe la derularea evenimentului sunt rugați să depună cereri de închiriere a căsuțelor la secretariatul Muzeului Național al Banatului, Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4. Mai multe detalii se pot obține la nr. de telefon 0256-201.321 sau adresa de e-mail muzeul.banatului@yahoo.com.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*