Sport

Video: Pas greșit, dar punct obținut după Juventus București – Poli Timișoara 1-1!

Foto: Bianca Albu
Adora Beauty

Poli Timișoara nu reușește să continue șirul victoriilor în Liga I. Alb-violeții s-au ”împiedicat” luni seara la Ploiești, de ”lanterna roșie” Juventus București, scorul final al partidei fiind 1-1, după ce elevii lui Ionuț Popa au avut jocul la discreție și au ratat goluri ca și ”făcute”.

Venită după o victorie binemeritată în Cupa României, dar și după un rezultat fabulos în fața celor de la Astra Giurgiu, prim-divizionara Poli Timișoara a încheiat etapa cu numărul 17 a Ligii I cu un joc în deplasarea de la Ploiești, acolo unde a întâlnit ultima clasată a ”elitei” fotbalului românesc, Juventus București.

Jocul a fost la discreția elevilor lui Ionuț Popa, mai ales că după doar zece minute scurse de la fluierul de start scorul a fost modificat datorită unei execuții deosebite cu care s-a evidențiat, din nou, cel mai ”nou” alb-violet, Camaldine Abraw. Deși au avut mai multe ocazii de a puncta din nou, bănățenii s-au retras nejustificat, iar intrarea la pauză s-a făcut cu tabela stadionului ”Ilie Oană” indicând același 0-1.

Pauza nu le-a priit prea mult elevilor lui ”Popică”, același Abraw ratând o şansă rarisimă de a dubla diferența. Din păcate pentru alb-violeți, care s-au văzut cu trei puncte în ”cont”, la Juventus au intrat, pe rând, Ţâră şi georgianul Dzamalidze, cei doi ”preparând” golul egalizator. Acesta a venit în minutul 82 și l-a avut ca autor pe gruzin. Deși era pe ultima ”sută”, meciul nu s-a încheiat înainte ca același Abraw, dar şi Mailat, să rateze reușita care putea să o urce pe Poli peste Dinamo, pe locul 7 în clasamentul Ligii I.

Astfel, bănățenii sunt nevoiți să se mulțumescă cu un punct și cu urcare pe locul 8 în clasament, la doar trei puncte de un loc în play-off.

Poli Timisoara: Curileac, Ciucur, Cânu, Melinte, Țigănașu, Artean, Vașvari, Munteanu (min.66 – Străuţ), Curjuric (min.77 – Croitoru), Mailat, Abraw (min.85 – Doman). Antrenor: Ionuț Popa.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*