Administrație

CJT reabilitează un bloc. Cine va locui acolo

Foto: Octavian Pintean

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a vizitat astăzi, alături de angajați din cadrul Direcției Generale Dezvoltare și Direcției Generale Patrimoniu, imobilul de pe str. Matei Milo din Timișoara nr. 2 din Timișoara, care a fost preluat prin Hotărâre de Guvern în patrimoniul public al județului Timiș. Blocul, care în momentul de față are 60 de locuințe, va fi reabilitat de Consiliul Județean Timiș.

„Am primit în patrimoniul Consiliului Județean Timiș acest imobil cu condiția ca până în 2020 să îl reabilităm și ca jumătate din unitățile localitive să revină ulterior în administrarea Ministerului Apărării Naționale pentru locuințe de serviciu destinate cadrelor militare. Cealaltă jumătate va rămâne în patrimoniul județului. Consider că prin finalizarea acestei investiții putem rezolva o serie de probleme legate de posibilitățile de locuit”, a subliniat președintele Călin Dobra.

La nivelul Consiliului Județean Timiș a fost realizată expertiza tehnică pentru reabilitarea acestui imobil, raportul arătând faptul că suma necesară pentru consolidare, Studiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic și execuția lucrărilor se ridică la circa 1,7 milioane de euro.

Prin bugetul CJT din 2017 au fost alocate fondurile necesare pentru întocmirea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, documentații care în prezent sunt în lucru.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*