Sport

Poli mai vrea să facă o victimă, la Ploiești. Vezi ce a spus Ionuț Popa înainte de meciul cu Juventus

Poli mai vrea să facă o victimă, la Ploiești. Vezi ce a spus Ionuț Popa înainte de meciul cu Juventus
Adora Beauty

Poli Timișoara a revenit pe linia rezultatelor pozitive, după o ”serie neagră” încheiată odată cu înfrângerea de la FCSB. Antrenorul timișorenilor, Ionuț Popa, anunță că elevii săi sunt pregătiți pentru a avea din nou un șir de rezultate pozitive.

După două jocuri în care a obținut victorie, Poli Timișoara a revenit pe drumul rezultatelor pozitive. Câștigând ultimele două dueluri oficiale: 1-0 cu ASU Politehnica în Cupa României și 2-1 cu Astra Giurgiu în Liga I, alb-violeții pot staționa în apropierea zonei play-off-ului în cazul unui rezultat favorabil în partida din această seară.

Ultimul meci din runda cu numărul 17 a Ligii I se joacă la Ploiești și va aduce față în față pe Juventus București și Poli Timișoara, partida fiind programată în această seară, de la ora 20,45. Înaintea deplasării spre Ploiești, antrenorul timișorenilor s-a arătat încrezător în șansele elevilor săi, exprimându-și încrederea în posibilitate obținerii celor trei puncte. ”Este normal să ne punem speranțe în acest joc. Dorim să reînnodăm șirul rezultatelor pozitive. Am încredere că elevii mei vor face tot posibilul în acest sens. Chiar dacă avem 4-5 absenți mai departe, cei care intră au obligația de a lupta. Jucătorii noștri au trecut peste această pasă proastă, o asemenea perioadă se poate întâmpla oricui, inclusiv celei mai bune echipe din lume, Real Madrid”, a spus Ionuț Popa.

Chiar dacă Juventus este pe ultima poziție în clasamentul Ligii I, bucureștenii au rezultate remarcabile în ultimele trei jocuri oficiale vreme. Au învins Sepsi Sf. Gheorghe cu 2-1 și au remizat la FC Voluntari, 0-0, în Liga I, în timp ce în Cupa României, au câștigat cu 2-1 la Dacia Unirea Brăila.

În privința efectivului alb-violeților trebuie amintit că Străuț revine în lot, făcând deja deplasarea la Ploiești, iar Artean a revenit după suspendare, asemeni lui Cânu, accidentat în ultima vreme. Soljic și Crețu sunt suspendați, iar Șeroni și Drăghici sunt indisponibili în continuare.

Partida dintre Juventus București și Poli Timișoara se joacă în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Brigada de arbitri va fi compusă din centralul Rusandu Lucian (din Sfântu Gheorghe) și asistenții Nicoară Marius (Drobeta Turnu Severin), Mărginean Adrian (Aiud).

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*