Social

Măsuri speciale luate de Direcția de Asistență Socială pentru oamenii străzii

Măsuri speciale luate de Direcția de Asistență Socială pentru oamenii străzii

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a organizat vineri la sediul Primăriei Timișoara primul comandament în vederea organizării adăposturilor pentru oamenii străzii, având în vedere apropierea iernii. În cadrul întâlnirii au fost analizate punctele pozitive ale programului desfășurat anul trecut, dar și disfuncționalitățile întâmpinate, în scopul prevenirii apariției acestora și în acest an.

Ședința a fost condusă de viceprimarul Timişoarei, Farkas Imre asistat de directorul general al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Rodica Cojan. “Viceprimarul Farkas Imre, cu foarte multă deschidere și implicare a răspuns pozitiv nevoilor expuse în discuție, pentru desfășurarea în cât mai bune condiții a acestui program. Participanți la comandament au fost reprezentanți ai spitalelor Județean, Municipal, V.Babeș, Direcția de Mediu, Salvo, Colterm, Poliția Locală, precum și ai ONG-ului Timișoara 89, cu toții dovedind multă receptivitate și implicare față de planul de prevenție și intervenție prezentat”, a transmis Rodica Cojan, directorul general al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

În plus, reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au subliniat faptul că adăpostul se va deschide atunci când condițiile meteo vor impune acest.

 

Un comentariu

  1. Oproiu Ionelia Eliza

    Buna dimineata, ma numesc Oproiu Ionelia Eliza si doresc sa va pun la dispozitie cunostintele mele in domeniul resurselor umane si psihologiei, in legatura cu masurile speciale luate de directia de Asistenta Sociala pentru oamenii strazii. Ma aflu in momentul acesta pe teritoriul Germaniei. Daca pot sa va ajut cu ceva va rog frumos sa imi comunicati.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*