Sport

UVT Agroland Timișoara, în grafic după primele trei etape ale Divizei A1 de volei feminin

UVT Agroland Timișoara, în grafic după primele trei etape ale Divizei A1 de volei feminin

După trei runde scurse din sezonul 2017/2018 al Diviziei A1 de volei feminin, timișorencele de la UVT Agroland sunt în grafic, conform obiectivului propus pentru acest sezon. Cu două victorii și o înfrângere, elevele lui Bogdan Paul ocupă poziția a cincea în clasament, cu șase puncte. În plus, jucătoarele echipate în roșu și negru sunt printre remarcate la realizări individuale.

Învinse cu 1-3 de Știința Bacău și învingătoare cu 3-1 (Dinamo) și 3-0 (CSM Lugoj), fetele de la UVT Agroland Timișoara se clasează în acet moment pe locul cinci în ierarhia Diviziei A1 de volei feminin.

După disputarea celor trei întâlniri amintite, centrul formației de pe Bega, Andreea Petra (foto), conduce în clasamentul jucătoarelor cu cei mai mulți ași. Conform datelor statistice oferite de site-ul Federației Românie de Volei, Petra a reușit 11 ași până în acest moment: doi cu Știința Bacău, cinci cu Dinamo și patru cu CSM Lugoj. Andreea Petra are o medie de 1 as/set jucat și face parte din echipa ideală a campionatului.

De asemenea, printre remarcate se regăsește și Roxana Bacșiș, care este a doua realizatoare a Diviziei A1, cu un total de 43 de puncte în cele trei meciuri disputate. Roxana are o medie de aproape 4 puncte/set jucat.

La preluare, Mihaela Ozun este pe locul al cincilea în această ierarhie, cu un procentaj de 56% la capitolul recepție pozitivă.

În etapa a 4-a a Diviziei A1, este programat duelul echipelor nou-promovate, U NTT Data Cluj – UVT Agroland Timișoara. Jocul se dispută la sala ”Horia Demian”, sâmbătă, 4 noiembrie 2017, la ora 16:30. Formația timișoreană abordează acest meci cu un moral bun, după cele două victorii consecutive în campionat, și un succes din Cupa României. De partea cealaltă, formația ardeleană a reușit să câștige un singur meci, în Cupa României, 3-1, cu Penicilina Iași. În campionat, U NTT Data Cluj are înfrângeri pe linie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*