Eveniment

Timişean mort de beat şi fără permis, prins de poliţişti la volanul unui tractor

Timişean mort de beat şi fără permis, prins de poliţişti la volanul unui tractor

Un bărbat de 52 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un tractor pe raza comunei Dumbrava, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,82mg/l. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Luni,  în jurul orei 17.50, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, pe D.J. 694, în comuna Dumbrava, un tractor condus de un bărbat de 52 de ani.

Întrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*