Life-style

Concert aniversar Omul cu Șobolani la Timișoara

Concert aniversar Omul cu Șobolani la Timișoara

99Omul cu Șobolani marchează 20 de ani de activitate printr-un turneu național ce va ajunge pe 25 noiembrie la Timișoara. Evenimentul “OCS – 20 de ani de experiențe alternative” va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, cu începere de la ora 21.00 și este organizat de Essential Experience în cafeneaua D’arc.

OCS numără 20 ani de căutări, opt albume, peste 30 de videoclipuri, sute de concerte și trei generații de fani, marcând una dintre puținele legături dintre muzica românească și Freud. Înființată în 1997 în Constanța, trupa avea să devină emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale scenei alternative românești, detașându-se vehement de conceptul autohton de muzică rock de la acea vreme. În ciuda faptului că purtau un nume neprietenos, abordau un stil necomercial și aveau o atitudine cam rebelă pentru finele anilor ’90, Omul cu Șobolani a ajuns una din cele mai bine cotate trupe de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop-rock, îmbinate în manieră proprie.

Omul cu Șobolani marchează aniversarea celor 20 de ani de activitate și printr-un material conceput cu ajutorul fanilor ce le-au fost alături timp de două decenii. Albumul OCS 2.0, lansat pe 22 aprilie în București se regăsește pe CD cât și pe vinil și va fi disponibil la D’arc, în colțul de merchandise.

OCS înseamnă astăzi Dan Amariei – voce, Nicolae Aramă – chitară, Radu Andrei – chitară bass și Mihnea Dobrotă – tobe și vin la Timișoara după o pauză de doi ani.

Turneul aniversar îi poartă pe membrii OCS în diferite orașe din țară, precum: București, Cluj, Constanța și, desigur, Timișoara.

În Timișoara, fanii OCS se vor întâlni la cafeneaua D’arc, pe 25 noiembrie, unde warm-up-ul va fi asigurat de Kuky, iar afterparty-ul de NotSoCommon DJ, din București.

Accesul publicului este permis cu începere de la ora 21.00, iar prețul unui bilet va fi de 30 de lei. “OCS – 20 de ani de experiențe alternative” se întâmplă datorită profesioniștilor de la Essential Expericence, care aniversează cu acest prilej trei ani de activitate în domeniul organizării de evenimente.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*