Sport

UVT Agroland, victorie în derby-ul cu CSM Lugoj. Ce a declarat antrenorul timișorencelor, Bogdan Paul

UVT Agroland, victorie în derby-ul cu CSM Lugoj. Ce a declarat antrenorul timișorencelor, Bogdan Paul

UVT Agroland Timișoara a debutat cu o victorie ”de poveste” în fața suporterilor timișoreni, în sezonul 2017-2018. Echipa din capitala Banatului a câștigat derbiul bănățean cu CSM Lugoj, și a obținut al treilea succes consecutiv în toate competițiile.

Jucat în fața a circa 600 de spectatori, derby-ul UVT Agroland Timișoara – CSM Lugoj, a fost unul cu adevărat fabulos pentru elevele lui Bogdan Paul. Prima întâlnire cu fanii din acest sezon a adus cel mai solid joc al fetelor din capitala Banatului, în această stagiune. A fost 3-0 pentru timișorence, care, se regăsesc pe poziția a patra în clasamentul Diiziei A1, acumulând 6 puncte.

UVT Agroland Timișoara: Diana Cărbuneanu (11 puncte), Roxana Bacșiș (12 puncte), Diana Balintoni (2 puncte), Andrea Lakovic (11 puncte), Andreea Petra (10 puncte) și Ariana Pîrv (cea mai bună realizatoare a meciului – 13 puncte). A mai intrat Daniela Lupescu.

”Aș fi ipocrit să spun că era absolut normal să câștigăm. Am știut că meciul va avea încărcătură, ca dovadă în setul al treilea ambele echipe au condus, au revenit. Poate am gestionat mai bine primele două seturi, am avut curaj, am avut atitudine, și asta a contat. În setul al treilea am lăsat echipa adversă să vină peste noi, este o echipă care îmi place, este la al optulea sezon în prima ligă. Dacă ajungem să jucăm fără greșeală, vom câștiga Champions League. Trebuie să limitezi numărul de greșeli. Trebuie să avem o perioadă mai mare de repaus, avem câteva jucătoare cu mici probleme medicale, dar cel mai important este ca jucătoarele care țin travaliul acestui campionat să se recupereze repede”, a comentat antrenorul formației timișorene, după victoria din derby-ul zonal.

În etapa următoare, a IV-a, formația antrenată de Bogdan Paul evoluează la Cluj-Napoca, pe terenul celor de la „U” NTT Data.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*