Sport

Poli Timișoara află, joi, viitorul adversar din Cupa României! Vezi cu cine ar putea juca în ”optimi”

Poli Timișoara află, joi, viitorul adversar din Cupa României! Vezi cu cine ar putea juca în ”optimi”
Adora Beauty

Joi, 2 noiembrie 2017, începând cu ora 11:00, în sala ”Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului se va desfășura tragerea la sorți a optimilor de finală a Cupei României, ediția 2017-2018. Cu această ocazie, prim-divicionara Poli Timișoara află care va fi următorul adversar în cadrul competiției, în condițiile în care doar două echipe se regăsesc în urna considerată inferioară valoric.

După ce a trecut, în faza anterioară a competiției eliminatorii, de concitadina ACS ASU Politehnica Timișoara, echipa antrenată de Ionuț Popa își continuă periplul în Cupa României. Astfel, peste două zile vom afla care sunt cele opt meciuri care vor stabili echipele care vor juca în sferturile de finală ale competiției. Partidele din cadrul optimilor se stabilesc prin tragere la sorți, în condițiile în care cele 16 echipe rămase au fost grupate în două urne, după cum urmează:

URNA A:
1. FC VIITORUL SA
2. SC FC FCSB SA
3. AFC ASTRA
4. CS U CRAIOVA
5. SC DINAMO 1948 SA
6. CS GAZ METAN MEDIAŞ
7. CSM POLITEHNICA IAŞI
8. POLI TIMIŞOARA
9. CS MIOVENI
10. CS AFUMAŢI
11. AFC BOTOŞANI
12. ASC JUVENTUS BUCUREŞTI
13. AFC HERMANNSTADT
14. AFC UNIREA 04 SLOBOZIA

URNA B:
1. AFC CHINDIA TÂRGOVIŞTE
2. AS FC UNIVERSITATEA CLUJ

Se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B (2 jocuri) şi, în continuare, cele 12 echipe rămase în urna A se grupează între ele (6 jocuri). Pentru jocurile din sferturile de finală şi semifinale, echipele calificate vor fi repartizate în aceleaşi urne valorice ca şi în cadrul şaisprezecimilor.

Jocurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*