Administrație

Lugoj ar putea rivaliza cu stațiunile din Austria! Vezi ce idee are primarul Francisc Boldea

Lugoj ar putea rivaliza cu stațiunile din Austria! Vezi ce idee are primarul Francisc Boldea

Amator de vacanțe în stațiunile de iarnă din Alpii austrieci, primarul din Lugoj se pregătește să ”aducă” o stațiune din Austria pe dealurile din Lugoj. Mai precis, social-democratul Francisc Boldea are în plan amenjarea unei pârtii de schi pe pe unul dintre dealurile Lugojului.

Ideea lui Boldea a fost făcută publică de postul local de televiziune, TEN TV. După ce a informat telespectatorii cu privire la deschiderea pationoarului din Lugoj, pentru data de 2 decembrie, moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Boldea dacă nu i-a trecut prin cap și amenajarea unei pârtie de schi în orașul de pe Timiș, fapt confirmat imediat de primar.

“Am vrut să facem una cu fața către Nord, la Km 5. Am vrut cu două aruncătoare de zăpadă…Suntem în căutare! Îmi pare rău că mi-ați luat-o înainte și ați spus-o dumneavoastră, dar e o idee care mă frământă de mult. Ne trebuie o suprafață cu o lungime de cel puțin 500 de metri și am pus să calculeze și ne trebuie 12 tunuri de zăpadă care nu ar costa mult. Noi sunt foarte scumpe, dar la mâna a doua nu ar costa aşa de mult. Primăria însă nu le poate cumpăra, dar pot fi cumpărate de o societate. Şi avem societăţile Consiliului Local. Nu am găsit zona deocamdată. Am vrut în zona bisericuței, sus pe deal”, a spus Francisc Boldea, potrivit lugojeanul.ro.

Primarul Lugojului a mai declarat că are experienţă în acest sens, de pe vremea când a activat la Oţelu Roşu, unde a administrat o astfel de pârtie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*