Sport

Foto+Video: ”Mailat cel liber de contract”, eroul Timișoarei, după Poli – Astra, 2-1!

Foto+Video: ”Mailat cel liber de contract”, eroul Timișoarei, după Poli – Astra, 2-1!

Poli Timișoara s-a impus în sfârșit într-o partidă de campionat și nu în fața oricui. Alex Munteanu și Sebastian Mailat au făcut ca alb-violeții să acumuleze trei puncte dintr-un meci cu Astra Giurgiu, după ce oaspeții au evoluat o oră de joc cu un om mai puțin pe teren.

Venită după șase jocuri consecutive în care nu a mai simțit gustul victoriei, Poli Timișoara a reușit, în sfârșit, să-i facă pe proprii suporteri fericiți. Deși în tribunele arenei Dan Păltinișanu au poposit foarte puțini spectatori, alb-violeții au izbutit să treacă de Astra Giurgiu cu scorul de 2-1. Pentru echipa antrenată de Ionuț Popa a deschis scorul Alex Munteanu, în minutul 37, după numai șapte minute după ce Astra a rămas în ”10”, ca urmare a eliminării lui Abang, giurgiuveanul fiind trimis la vestiare ca urmare a două cartonașe galbene primite, ultimul după un fault dur, care l-a ”scos” in meci pe Marius Croitoru. La pauză tabela de marcaj a stadionului indica 1-0..

După revenirea pe dreptunghiul verde, jocul lui Poli nu a fost unul care să uimească, iar echipa din Giurgiu a revenit pe tabelă, după ce fostul jucător al alb-violeților, Silviu Balaure a egalat, în minutul 59. Bucuria elevilor lui Edi Iordănescu nu a durat prea mult datorită ”eliberatului” (de contract) Sebastian Mailat, cel care a puctat decisiv în minutul 71, cu un șut zdravăn, de la 30 de metri de poarta adversă. Violeții se impun, astfel, cu scorul de 2-1 și Poli urcă din nou în clasament, în acest moment fiind situată pe poziția 9, cu 21 de puncte, la fel ca și Dinamo București (locul 7) și Politehnica Iași (locul 8), reapropiindu-se de zona play-off.

Poli Timișoara: Curileac, Crețu (min.46 – Ciucur), Bocșan, Melinte, Țigănașu, Soljic, Vașvari, Munteanu (min.72 – Doman), Croitoru (min.35 – Curjuric), Mailat, Abraw. Antrenor: Ionuț Popa.

Astra Giurgiu: Ivanov, Belu, Polczak, Erico da Silva, Stan, Seto, Balaure (min.77 – Radunovic), Ioniță (min.56 – Marquinhos), Moise, Nyuiadzi (min.71 – Gheorghe), Abang. Antrenor: Edi Iordănescu.

Foto: Bianca Albu


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*