Administrație

Primele dosare pentru supraimpozitarea terenurilor neîntreținute, transmise Primăriei Timișoara

Primele dosare pentru supraimpozitarea terenurilor neîntreținute, transmise Primăriei Timișoara

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat în această perioadă acțiunile pe linia monitorizării situației terenurilor neîntreținute, neigienizate din Timișoara, unde există șanse de dezvoltare a plantelor alergene, categorie din care face parte și ambrozia.

 De la începutul anului un număr de 132 de proprietari de terenuri au fost sancționați contravențional, fiind aplicate 186 de sancțiuni în valoare totală de 319.500 de lei.

 Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou proprietarilor de terenuri să respecte prevederile HCL 371/2007 modificată și să ia măsurile de igienizare, îngrijire și cosire a vegetației de pe terenurile pe care le au în proprietate deoarece pe lângă sancțiunile aplicate, așa cum s-a mai menționat, în cazul neconformării, se întocmesc dosare care sunt înaintate Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara în vederea supraimpozitării cu până la 500% conform HCL 266/2016. De altfel, în cazul celor care nu s-au conformat celor impuse de polițiștii locali, respectiv să igienizeze proprietățile pe care le dețin, au fost deja întocmite dosare care au fost înaintate către Primăria Timișoara.

Astfel au fost întocmite dosare pentru supraimpozitare în cazul a 12 terenuri de pe străzile St. O. Iosif, Streaua, Torontalului – 2 terenuri, Martir Dan Carpin, Armoniei – 2 terenuri, A. Coman- G. Alexandrescu, Zefirului, Inocențiu Klein, Liviu Rebreanu, Mihai Jora

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*