Life-style

Petrecere de Halloween pentru copii, târguri de antichităţi şi blănuri, la mall, în week-end

Petrecere de Halloween pentru copii, târguri de antichităţi şi blănuri, la mall, în week-end

Ultimul week-end din luna octombrie le aduce mari surprize clienților Iulius Mall, indiferent de vârstă. Prichindeii sunt invitați la o super petrecere de Halloween şi la teatru de păpuşi, iar cei mari sunt așteptați la două târguri: unul de antichităţi şi unul de blănuri şi marochinărie.

Peste 40 de anticari din întreaga regiune vor fi prezenţi, în acest final de săptămână, la Iulius Mall. Târgul de Antichităţi va avea loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv, clienţii având ocazia să admire şi să achiziţioneze obiecte cu dichis dintre cele mai diverse. Port popular şi ii ţesute manual, icoane vechi, statuete, bijuterii şi diverse accesorii pentru femei, argintărie veche, viniluri, ceasuri de colecţie, numismatică, obiecte vintage şi alte articole ornamentale sunt propunerile târgului.

În aceeaşi perioadă, la demisolul mall-ului va avea loc un târg de blănuri şi articole de sezon pentru cei care se pregătesc de iarnă cu piese vestimentare şi accesorii nu doar în tendinţe, dar şi foarte călduroase. Clienţii vor avea ocazia să îşi aleagă articolele preferate dintr-o varietate de modele de îmbrăcăminte din blană naturală, haine şi accesorii din piele, cojoace, căciuli, mănuşi şi alte articole.

Ziua de duminică începe la Iulius Mall cu mult îndrăgita sesiune de teatru de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, copiii vor afla de la marionete prin ce aventuri au trecut „Muzicanţii din Bremen”.

Duminică, 29 octombrie, toţi prichindeii sunt aşteptaţi la Iulius Mall pentru a sărbători în avans Halloween-ul. De „Spooky Sunday”, cei mici sunt invitați să îşi îmbrace costumele de vrăjitoare, vampiri, mumii sau orice alt personaj înfricoșător și să intre, de la ora 16.00, în „Dansul Monstruleților”. În plus, copiii se vor bucura de atelierul de face painting și vor decora dovleci după fantezia lor. Două ore mai târziu va urma Parada Costumelor Spooky. Sărbătoarea va avea loc în food court.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*