Eveniment

Hoţi prinşi de poliţiştii timişeni. Ce au furat

Hoţi prinşi de poliţiştii timişeni. Ce au furat

Polițiștii timișeni au reținut și arestat preventiv, joi, trei bărbați, cu vârste între 24 și 30 de ani, bănuiți de furturi din societăți comerciale.

În fapt, în perioada iulie – octombrie a.c., cei în cauză, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras din trei societăți comerciale produse alimentare și accesorii auto.

Prejudiciul în valoare de 1.400 de lei a fost în mare parte recuperat de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților  societății comerciale.

Cei în cauză au fost prezentați magistraților cu propuneri legale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, în 25 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Timișoara au identificat un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea unui furt.

În fapt, în perioada 30 martie – 19 aprilie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, iar din interior ar fi sustras mai multe cabluri electrice, cauzând un prejudiciu de peste 10.000 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore.

În toate cazurile, bănuiții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*