Utile

Vrei să călătorești cu trenul și nu ai timp de pierdut la cozi? Cumpără-ți biletul on-line!

Vrei să călătorești cu trenul și nu ai timp de pierdut la cozi? Cumpără-ți biletul on-line!

Compania Națională CFR Călători SA pune la dispoziția clienților săi, prin intermediul portalului www.cfrcalatori.ro, achiziționarea de bilete on-line pentru multe dintre trenurile care circulă în interiorul României. Avantajele sunt multiple, iar condițiile de utilizare sunt mai mult decât decente.

CFR Călători pune la dispoziția clienților săi posibilitatea achiziționării on-line a tichetelor de călătorie cu trenurile companiei. Astfel, pe site-ul acesteia, www.cfrcalatori.ro, vizitatorii pot rezerva bilete on-line pentru toate trenurile care circulă în trafic intern cu regim de rezervare (InterRegio, Regio Expres şi unele trenuri regio pe anumite rute, pentru care există butonul “Cumpără”), cu plata online.

Avantaje acestui tip de rezervare sunt multiple. În primul rând faptul că siteul este disponibil 7 zile din 7, 24 de ore din 24, iar biletele se achiziţionează direct de pe site şi nu este necesară prezentarea la ghişeele de vânzare ale CFR Călători. În plus, datele efectuării călătoriei vor fi transmise pe mail şi vor fi disponibile oricând din profilul propriu al utilizatorului.

Detaliile privind condiţiile de utilizare ale serviciului “Bilete CFR online” în calitate de utilizator obişnuit se pot obţine printr-un simplu click, aici.

Modificarea datelor de călătorie se poate realiza cu ajutorul funcţiei ”Modificare date călătorie”, care dă posibilitatea de a schimba data şi ora călătoriei, categoria de tren (IR şi R), clasa de rezervare, precum şi ruta în condițiile în care stațiile de plecare și destinație, numărul călătorilor, categoria de călători și numele acestora de pe biletul inițial rămân neschimbate.

Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferenţelor tarifare calculate conform reglementărilor în vigoare, cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (respectiv pentru 30 de zile anticipaţie şi cel mai târziu pentru trenuri care au ora de plecare din staţia de îmbarcare cu 6 ore înainte de ora solicitării în sistem).

După operarea modificării cu achitarea eventualelor diferente tarifare, biletul inițial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de email în format pdf.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*