Educație

Studenții și absolvenții în căutare de joburi, invitați la Zilele Carierei

Studenții și absolvenții în căutare de joburi, invitați la Zilele Carierei

Peste 50 de companii naționale și internaționale au venit cu numeroase oferte de practică și locuri de muncă la Zilele Carierei.

Universitatea Politehnica Timişoara organizează în perioada 25 – 26 octombrie a XI-a ediţie a evenimentului ,,Zilele Carierei în UPT”, manifestare destinată studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor, dar şi companiilor, instituţiilor de profil interesate să ofere oportunităţi de carieră pentru tineri.

Astfel, la etajul I al Restaurantului Universitar Politehnica, 50 de companii naţionale şi internaţionale vor expune la standuri, oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Printre surprize se numără un Mercedes E Class, prezentat de Continental Automotive, pe care sunt instalate sisteme de detecție pietoni și detecție a liniilor de delimitare a benzilor de circulație de pe drum, radar pentru detectarea participanților la trafic – toate dezvoltate de membri ai Departamentului Advanced Driver Assistance Systems Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*