Eveniment

Hoţi din Timiş prinşi după ce au retras bani de pe cardurile furate

Hoţi din Timiş prinşi după ce au retras bani de pe cardurile furate

Poliţiştii Secției 12 Rurale Periam au depistat în flagrant delict doi tineri în timp ce efectuau tranzacții cu carduri sustrase dintr-un imobil.

În noaptea de 23 spre 24 octombrie, polițiștii Secției 12 Rurale Periam au depistat doi tineri, de 19 și 30 de ani, la scurt timp după ce ar fi comis un furt dintr-o locuință situată pe raza localității Periam.

În fapt, în jurul orei 02.00, cei în cauză ar fi pătruns în imobil, ușa de acces fiind neasigurată, iar din interior ar fi sustras  produse cosmetice și un portmoneu în care se aflau carduri bancare.

Ulterior, cei în cauză au fost depistați de polițiști în timp ce efectuau operațiuni cu cardurile sustrase la un bancomat, situat pe raza localității Periam, reușind să ridice peste 2.400 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile și banii fiind restituite persoanei păgubite.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*